• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Evigt brutal: Se rasende Pepe smadre liggende City-stjerne

Foto: Getty Images

Raheem Sterling fik kærligheden at føle fra Pepe under onsdagens Champions League-kamp i Manchester.

Af gram

Den portugisiske forsvarsspiller Pepe har aldrig været typen, som er sjov at stå overfor på en fodboldbane. 

I sin tid i Real Madrid blev Pepe eksempelvis tildelt 10 spilledages karantæne for at trampe på en modstander. Og onsdag var det så Raheem Sterling, der fik kærligheden at føle.

Læs også: Pepe slår til igen: Lader raserianfald gå ud over bolddreng

Kontrovers med Sterling
I Champions League-opgøret mellem Manchester City og FC Porto kom Pepe således op i det røde felt, da Raheem Sterling faldt til jorden i feltet, i et forsøg på at skaffe sig et straffespark. 

Pepe var hurtig til at råbe Sterling direkte ind i hovedet, hvorefter den rutinerede forsvarer stangede et knæ i siden på den siddende Sterling. Af uransagelige årsager valgte VAR-dommeren ikke at straffe portugiseren.

Efterfølgende var flere fans da også forundrede over, hvordan Pepe endnu engang lykkedes med at slippe ustraffet fra en voldelig aktion.

- Hvordan undgår Pepe et rødt kort for det knæ i siden på Sterling? lød det således, ifølge Daily Mail, fra en forundret fan på Twitter.

- Et knæ i siden er meget mere smertefuldt og farligt end at røre modstanderens ansigt, som man får rødt kort for i disse tider, lød det fra en anden. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...