• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Fabinho var aldrig i tvivl om Liverpool-comeback mod Barcelona

Fabinho var aldrig i tvivl om Liverpool-comeback mod Barcelona
Foto: Getty Images

Fabinho fortæller, at han allerede inden returopgøret mod FC Barcelona var overbevist om, at Liverpool ville komme tilbage og avancere til Champions League-finalen.

Af marboe

FC Barcelona vandt det første opgør med 3-0 over Liverpool i sidste sæsons Champions League-semifinale, men på Anfield vendte englænderne på mirakuløs vis opgøret på hovedet og endte med at vinde 4-3 samlet.

Meyserside-klubben var endda uden profiler som Mohamed Salah og Roberto Firmino til returopgøret, men Fabinho, som startede på den defensive midtbane for Jürgen Klopps mandskab, troede på et comeback allerede inden kickoff.

Brasilianeren forudså nemlig, at Anfield ville blive afgørende.

- Selv inden den første kamp sagde jeg til Firmino: "På Anfield kommer vi til at køre dem over," udtaler den tidligere Monaco-spiller til De Sola.

Fabinho fik efter opgøret stor ros, fordi han mere eller mindre lykkedes med at lukke Lionel Messi helt ned.

- Jeg ved ikke, om jeg havde ham i min lomme. Man er nødt til at respektere manden. Han er den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet mod. Især i returopgøret fik jeg beskyttet forsvaret godt i det område, hvor han spiller, men det var ikke let, for han er uforudsigelig.

- Jeg hørte folk sige, at han forsvandt ud af kampen, men de fire muligheder, som Barca havde, kom fra ham.

Fabinho var ikke med på det brasilianske landshold, som denne sommer vandt Copa America på hjemmebane.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...