• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Falsk identitet: Bundesliga-spiller straffes hårdt

Foto: Getty Images

Den målfarlige profil har spillet under falsk identitet i de seneste sæsoner. Nu straffes han for det.

Af tipsbladet.dk


VfB Stuttgart kunne tidligere på ugen dele en opsigtsvækkende historie om deres profil 21-årige Silas Wamangituka - eller rettere sagt 22-årige Silas Katompa Mvumpa.

For den målfarlige kantspiller fra Congo, der tidligere var kendt som Silas Wamangituka, har således spillet under falsk identitet i de seneste år. Hans navn er nemlig Silas Katompa Mvumpa, og han er et år ældre, end det var oplyst. Ifølge VfB Stuttgart var spillerens tidligere agent skyld i miseren.

Og nu har det tyske fodboldforbund valgt at straffe congoleseren for "usportslig opførsel". Det meddeler VfB Stuttgart på klubbens hjemmeside.

Her fremgår det, at Silas Katompa Mvumpa er blevet idømt en tre måneder lang karantæne, så han ikke kan komme i aktion indtil 11. september. Derudover er han blevet idømt en bøde på 30.000 euro - svarende til 225.000 kroner.

- Det var klart for spilleren og os, at han ville blive sanktioneret af DFB, og ifølge vedtægterne skal det være sådan. Dommen tager også højde for de særlige omstændigheder i hans sag. Vi er glade for, at det nu er lukket for Silas, siger sportsdirektør Sven Mislintat.

Bundesligaen starter først 13. august, så Silas Katompa Mvumpa misser ikke mange kampe i ligaen for VfB Stuttgart.

Silas Katompa Mvumpa scorede i den forgangne sæson 13 gange på 27 kampe, mens han også leverede fem oplæg til scoringer. Han var deres næst mest scorende spiller, og kun Sasa Kalajdzic scorede flere gange for Stuttgart med 17 fuldtræffere.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...