• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Fans raser over engelsk landsholdsmålmand: Få nu Jonas Lössl på holdet

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsbobler Jonas Lössl har stadig sin debut for Everton til gode, men det bør han snart få, mener fans af klubben. De er nemlig godt og grundigt trætte af den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford.

Af tipsbladet.dk

Han var godt klar over, at han ville få svært ved at slå den engelske landsholdsmålmand Jordan Pickford af holdet, danske Jonas Lössl, men det er alligevel hvad, han har arbejdet på, siden han i sommer skiftede på en fri transfer fra Huddersfield til Everton.

Danskeren har fortsat sin debut for den engelske klub til gode, men står det til fans af klubben fra byen Liverpool, skal den 30-årige målmand ikke vente meget længere på at komme på banen.

Onsdag aften lukkede Jordan Pickford fem mål ind, da Everton tabte Merseyside-derbyet til Liverpool, og dermed fortsætter en sæson, som har været svær for Everton, for Evertons defensiv og ikke mindst for målmand Pickford.

 Og det har fået Everton-fans til tasterne på det sociale medie Twitter.

Ikke overraskende var - og fortsat er - fans af Everton på kogepunktet efter nederlaget onsdag, men tendensen er i den grad, at fansene har fået nok af Jordan Pickfords dårlige præstationer.

- Jeg er bange for, at han har brug for at hvile. Få Lössl ind, skriver en bruger ved navn The Toffeeman.

- Der er brug for nye indkøb i januar, og så vil jeg give Lössl en chance for at imponere, få Kean ind i et run af kampe også. Få en eller to af U23-spillerne ind, lyder det fra brugeren Ryan Fortune.

- Ville helt seriøst starte Lössl på lørdag. Pickford var dårligere end peak Stekelenburg, lyder det fra brugeren Everton Montreal.

- 1. Drop Sigurdsson permanent. 2. Drop Keane permanent. 3. Stå dybere med forsvaret, for det har vi brug for. 4. Spil Richarlison og Kean i angrebet sammen. 5. Giv Lössl en chance efter aftenens præstation fra Pickford, skriver brugeren Terry McAllister.

Efter nederlaget til Liverpool ligger Everton under nedrykningsstregen - klubben møder lørdag Chelsea på hjemmebane.

Du kan herunder læse nogle af de mange brugere, der ønsker at få den danske målmand på kassen.

Læs også:Landsholdsreserve om EM-billet: Jeg vil huske det resten af mine dage

Læs også:Everton-dansker så forfærdelig skade: Man fik bare kvalme

Læs også:Lössl utilfreds med sidste tid i Huddersfield: Det hele blev splittet ad

Læs også:Lössl kæmper for spilletid i Everton: Mange tror nok, det er et pengeskifte

Læs også:Lössl vil presse førstevalget i Everton: Jeg kan lide udfordringen

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...