• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Farmand forsvarer Haaland: Han kan godt svare lidt arrogant

Foto: Getty Images

Erling Braut Haaland har fået kritik for et interview med tysk TV, men han forsvares nu af sin far.

Af tipsbladet.dk

Den norske stjerne Erling Braut Haaland høstede en del kritik i weekenden for et interview, han gav efter Borussia Dortmunds 4-0-sejr over Schalke 04 i Bundesligaen. Mod slutningen af interviewet med tysk TV svarede Haaland pludselig meget kortfattet og nonchalant på ellers harmløse spørgsmål - du kan se interviewet i sin fulde længde i videoen i toppen af artiklen.

Flere har kaldt Erling Braut Haalands afslutning på interviewet for "arrogant", mens andre mener, at det er decideret uhøfligt og uforskammet.

Den kritik preller dog af på Dortmund-stjernens far Alf Inge Haaland, der selv er tidligere fodboldspiller.

Læs også:Haaland-"offer": Jeg mener ikke, han var fræk og arrogant

- Jeg kender Erling ganske godt. Af og til kan han virke arrogant i sine svar. Men denne gang, synes jeg, han gjorde det fint, siger Alf Inge Haaland ifølge Dagbladet.

Dortmund-angriberens far hæfter sig ved, at det især var den sidste del af interviewet, der florerede på sociale medier, og dermed var det kun en lille del af virkeligheden, der blev fremstillet. 

Faktum er da også, at Erling Braut Haaland er noget mere snakkesaglig i starten af interviewet end mod slutningen.

Læs også:Agent: Juventus ville placere Haaland på U23-holdet

- Det var et længere interview, han lavede. Da jeg læste kritikken efterfølgende, kunne jeg ikke forstå den, men så forstod jeg, at det drejede sig om et klip mod slutningen. Hvis det havde været det eneste, han sagde i interviewet, kunne jeg forstå det. Men det var det ikke, siger "Alfie".

Erling Braut Haaland kom på måltavlen i opgøret mod Schalke 04. 

Læs også:Haaland kritiseres for "arrogant" interview: Se det her

Læs også:Bundesligaen er tilbage: Dortmund kørte Schalke 04 midt over

Læs også:Bundesligaen satte dansk seerrekord i weekenden

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...