• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

FC København-profil rygtes til Roma

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Roma er i kontakt med FC København om Denis Vavro, meddeler italienske Gianluca Di Marzio.

Af tipsbladet.dk

Efter en flot sæson, der bød på et dansk mesterskab, kan FC København miste nogle af deres store profiler denne sommer, og en af dem er forsvarsspilleren Denis Vavro, der har imponeret ved siden af Andreas Bjelland i københavnernes midterforsvar.

Og FC København er angiveligt allerede i forhandlinger med en storklub om den slovakiske forsvarsspiller.

Således skulle Roma være interesserede i Denis Vavro, og de skulle være i kontakt med FC København. Det skriver transferjournalisten Gianluca Di Marzio fra italienske Sky Sports på sin hjemmeside.

Gianluca Di Marzio mener samtidig at vide, at FC København vil have knap 90 millioner kroner for den 23-årige forsvarsprofil.

Ender Denis Vavro med at skifte til Roma denne sommer, vil det være anden sommer i træk, at den italienske storklub handler i FC København. Sidste sommer hentede Roma nemlig målmanden Robin Olsen fra københavnerne.

Denis Vavro har spillet i FC København, siden han kom til klubben fra Zilina i 2017, og det er blevet til 85 kampe for klubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...