• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

FC Midtjyllands skal sandsynligvis en tur østpå i CL-kvalifikationen

Foto: Getty Images

Modstanderen i FC Midtjyllands Champions League-kvalifikation er nu kogt ned til vinderen af fire kampe, når de træder ind i anden runde.

Af tipsbladet.dk

De danske mestre fra FC Midtjylland kommer mandag til at holde meget godt øje med lodtrækningen til kvalifikationen til Champions League, hvor de selv er med i bowlen, når opgørene i anden runde skal findes.

Her står det nu klart, at antallet af klubber, som midtjyderne kan blive sat sammen med er blevet kogt ned til vinderen af disse fire opgør:

Dynamo Brest (Hviderusland) - Astana (Kazakhstan)
Buducnost Podgorica (Montenegro) - Ludogorets (Bulgarien)
Røde Stjerne (Serbien) - Europa FC (Gibraltar)
Qarabag (Aserbajdsjan) - Sileks (Nordmakedonien)

Læs også:Avis: Midtjylland vil sende Awer Mabil videre

I den forbindelse er Astana, Ludogorets, Røde Stjerne og Qarabag favoritter til at gå videre. Ved lodtrækningen er det således, at det første hold, der bliver trukket får lov til at spille på hjemmebane i den ene kamp, som både anden og tredje runde skal afgøres på. Ved fjerde og sidste spiller man både ude og hjemme.

For FC Midtjylland er der dermed udsigt til, at man enten skal en smule østpå eller enormt meget østpå alt efter, hvem de kommer til at blive trukket sammen med. Kun Europa FC hører ikke til i den ende, men det vil også være en stor overraskelse, hvis de slog Røde Stjerne ud.

Astana har FC Midtjylland tidligere mødt, men blev slået ud med et samlet nederlag på 1-2 i netop anden runde af Champions League-kvalifikationen tilbage i 2018.

Læs også:Nyt FCM-projekt: Skal udnytte virtual reality

Kampen bliver spillet enten 25. eller 26. august.

Lodtrækningen foregår klokken 12, og bliver afholdt i UEFA's hovedkvarter i Nyon.

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

Læs også:Ekspert: FCM kunne have solgt Nørgaard for dobbelt så meget som Brøndby

Læs også:Jakob Poulsens råd til Onyeka: Tag til en topliga

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...