• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

FCK bekræfter: Viktor Fischer er blevet solgt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Viktor Fischer er blevet solgt til belgiske Royal Antwerp.

Af tipsbladet.dk

Viktor Fischer er fortid i dansk fodbold.

FC København og Royal Antwerp er blevet enige om en transfer, som FCK netop har meldt ud.

Fischer får en fireårig aftale, melder den belgiske klub ud.

Viktor Fischer startede forrygende i sin tid i FC København, men skader var med til at sætte ham tilbage, og til sidst var han ikke meget mere end en marginalspiller, der ledte efter sin form.

Kantspilleren kom til FCK i januar 208 og nåede 119 kampe med 29 scoringer og 35 assists.

- Viktor har været en markant figur i F.C. København i de senere år både på og uden for banen. Han har været en stærk ambassadør for klubben og vi har været stolte over at have ham. Derfor er det også med blandede følelser, vi sender ham videre. Vi kommer til at savne hans personlighed og hans rappe replikker, som har været med til at give både os og Superligaen en ekstra dimension, ligesom han har gjort det som spiller, siger Peter Christiansen, sportsdirektør i FCK og fortsætter:

- Han stormede jo ind i klubben og i Superligaen og satte et stort aftryk med de mange mål og assists i sit første år i FCK. Nu er tiden kommet til at sende Viktor videre ud i verden igen, og vi har fundet en god løsning for alle parter, som også er økonomisk fornuftig for os. Vi håber alle, at Viktor klarer sig fantastisk i sin nye klub og liga. Døren vil altid være åben for ham, når han er i København, hvor vi håber at se en masse til ham i Parken også fremover, siger Peter Christiansen.

I Antwerp får Viktor Fischer Brian Priske som cheftræner.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.