• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

FCM-profiler stolte efter kæmpe overraskelse

Foto: Getty Images

Både Jesper Hansen og Alexander Scholz spillede en stor kamp tirsdag aften i Bergamo, hvor FC Midtjylland hentede første Champions League-point i duellen mod Atalanta.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland har udspillet sin rolle i Champions League, mens man heller ikke kan nå Europa League længere. Alligevel var der stor gejst tirsdag aften ude mod Atalanta, da midtjyderne gerne ville have slettet det nul, der står ud for deres pointantal i gruppen.

Det lykkedes for de danske mestre efter en stor præstation. 1-1 blev det i Bergamo, og det skabte naturligvis dansk glæde efterfølgende.

Blandt andet hos målmand Jesper Hansen:

- Det var dejligt, og jeg er meget glad for at få point. Det var en hård fight, men vi leverede en rigtig god performance med fysiske dueller og energi. Vi kom med en ny opstilling og en del nye spillere fra start, så jeg er virkelig stolt over, at vi får et point, siger Jesper Hansen til TV3+.

Kampbilledet var et noget andet end Champions League-premieren i Herning, hvor de danske mestre fik klø af netop Atalanta. Der var dog flere grunde til, at det ikke gik sådan tirsdag:

- Vi ændrer til tre midtstoppere, og det gør vi for at slippe bekymringerne og så bare arbejde aggressivt fremaf. Vi lykkedes med at lukke Zapata ned i dag, og der var mange gode forsvarsaktioner. Selvfølgelig bliver det en krig og med masser af andenbolde og omstillinger fremfor vores normale stil, men vi løste det godt, mener Jesper Hansen.

Kampens målscorer blev forsvarsspilleren Alexander Scholz, og han var ligeledes en glad mand efter den italienske remis.

Scholz understreger især, at det var vigtigt for midtjyderne at komme foran:

- Hele spillet bliver lagt over på dem, og det bliver på vores præmisser. Vi får kampen derhen, hvor vi vil have den, og så kan vi spille mand/mand og offensivt. Når vi kommer ned at stå, prøver vi alligevel at komme frem. Med føringen dropper vi selvfølgelig lidt til sidst, og det er ærgerligt, at de scorer. Men vi kan være meget stolte, mener Alexander Scholz.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...