• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Felipe Melo: Conte skal bruge Eriksen kontinuerligt

Foto: Getty Images

Felipe Melo mener, at Antonio Conte skal give Christian Eriksen mere spilletid i Inter.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksens situation i Inter deler vandene, og mens Antonio Conte og andre tilsyneladende ikke mener, at danskeren fortjener en fast plads på holdet, vurderer andre, at midtbanespilleren skal have flere minutter.

Blandt sidstnævnte finder man Felipe Melo.

Læs også:Svenskere vil købe Christian Eriksen og Co.: Men ekspert undrer sig

Den brasilianske hardhitter har selv en fortid i Inter, og han mener, at Eriksen har brug for mere kontinuerlig spilletid, før man kan konkludere noget omkring hans fremtid i klubben.

- Jeg ved, at Eriksen altid spillede for Tottenham, men jeg synes ikke, at han er en topspiller. Jeg ville dog have 100 procent tillid til ham. Han har kvaliteten til at lave en assist eller score på et frispark, siger han til La Gazzetta dello Sport og uddyber:

Læs også:AC Milan henter ny midtbanespiller

- Hvis man har spillet adskillige år i Tottenham og Ajax, kan man ikke være så dårlig, så jeg ville fastholde tilliden til ham. Han spiller måske ikke så godt i to eller tre kampe, og så bliver han med det samme sendt tilbage på bænken. Han er nødt til at spille kontinuerligt.

- Han er nødt til at spille tre eller fire kampe, og hvis han spiller dårligt der, forstår jeg træneren. Men ellers er det svært at bedømme ham.

Christian Eriksen spillede senest i en ny rolle som dybdeliggende playmaker, og Antonio Conte har antydet, at han vil fortsætte med at bruge danskeren her - dog formentlig som reserve for Marcelo Brozovic.

Læs også:Transfer-journalist: Eriksens løn besværliggør Tottenham-comeback

Læs også:Conte om Eriksen: Kan være nyttig

Læs også:Medie: Dansk angriber fravælger hollændere - skifter til Serie B-klub

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...