• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Fik Dolberg til Ajax: Forstår ikke, hvorfor det ikke blev en succes

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den erfarne scout var ikke glad, da Kasper Dolberg forlod Ajax sidste sommer.

Af tipsbladet.dk

Efter fire år i klubben forlod Kasper Dolberg sidste sommer Ajax til fordel for franske OGC Nice, og den handel ærgrede danske John Steen Olsen, der er talentspejder for Ajax. Det siger han til De Telegraaf.

John Steen Olsen spillede en stor rolle i at få Kasper Dolberg fra Silkeborg IF til Ajax i 2015, og det lignede hurtigt, at den erfarne scout havde gjort et scoop.

I sin anden sæson i Ajax, 2016/17-sæsonen, slog Dolberg for alvor igennem på førsteholdet i den hollandske storklub med 23 mål og otte oplæg på 48 kampe. Men efterfølgende kunne den 22-årige angriber ikke gentage succesen, hvorfor han skiftede til OGC Nice i sommeren 2019.

- Jeg er virkelig ked af, at han forlod Ajax. Jeg forstår heller ikke, hvorfor en spiller med så meget kvalitet ikke fik det til at fungere, og jeg ville have ønsket at se ham med os i årene fremover.

Læs også:Brian Laudrup og Gascoigne hyldet: Løftede skotsk fodbold op

- Jeg fulgte Kasper i to år i Silkeborg og forstod ikke, hvorfor jeg var en af de få scouts, der var begejstret for ham. Han er virkelig fantastisk, siger John Steen Olsen til De Telegraaf.

I Frankrig har Kasper Dolberg hidtil vist lovende takter med 11 mål på 26 kampe, og John Steen Olsen glæder sig over, at den unge angriber har succes – selvom det altså ikke er i Ajax. 

- Jeg er meget glad for, at han er så glad i Frankrig. Han gør det også godt, siger den 77-årige scout.

Læs også:Medie: Højbjerg ligeglad med interesse fra Tyskland - Vil kun til Spurs

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...