• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Flere aviser: Ajax-stjerne tager til Real Madrid

Foto: Getty Images

Hollandsk midtbanespiller skifter til Real Madrid til sommer, skriver flere aviser.

Af tipsbladet.dk

En stor transfer er tilsyneladende under opsejling. 

Real Madrid har længe været meldt på jagt efter midtbaneforstærkninger, og især Paul Pogba fra Manchester United har på rygtebasis været et varmt emne i den spanske hovedstad. Nu tyder det dog på, at Real Madrid henter anden midtbanespiller.

Ifølge den spanske avis Marca og den hollandske avis De Telegraaf bliver det i stedet Donny Van de Beek fra Ajax, der skal forstærke midtbanen i Real Madrid.

Donny Van de Beek skulle være nået til enighed med spanierne om en kontrakt, mens Ajax og Real Madrid er blevet enige om en pris på 55 millioner euro – knap 413 millioner kroner. Handlen gennemføres i juni, skriver aviserne.

Marca skriver imidlertid også, at Real Madrid skal gøre plads til den 22-årige hollænder i truppen, hvilket kan betyde et farvel til Isco og Luka Modric. Sidstnævnte har kontraktudløb til sommer.

Donny Van de Beek har imponeret i Ajax i de seneste sæsoner og var en af de helt store profiler, da hollænderne slog netop Real Madrid ud af Champions League i sidste sæson. I alt har han spillet 164 kampe for Ajax med 39 mål og 31 oplæg til følge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...