• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Flere medier: Champions League-finalen rykkes

Foto: Getty Images

Champions Leagues finale skal efter sigende ikke spilles i Tyrkiet alligevel, skriver medier.

Af tipsbladet.dk

Meget tyder på, at finalen i Champions League ikke skal spilles i Istanbul, Tyrkiet alligevel.

Ifølge flere engelske medier, heriblandt BBC og Sky Sports, bliver finalen mellem Chelsea og Manchester City nu rykket til Portugal, hvor stadionet Estadio do Dragao skal lægge græs til storkampen den 29. maj.

Årsagen til flytningen er, at engelske fans ikke ville få mulighed for at rejse til Tyrkiet i forbindelse med kampen. Tyrkiet er nemlig blevet placeret på Englands “røde” liste over rejsedestinationer, og af den grund ville fansene skulle i karantæne ved hjemkomsten til England.

Til gengæld er Portugal på den “grønne” liste, hvorfor engelske fans altså kan rejse ned til kampen og ikke skal i karantæne, når de rejser hjem.

Ifølge Sky Sports er UEFA i dialog med de portugisiske myndigheder om at tillade 20.000 fans til finalen. Det vil betyde, at begge klubber kan sælge 6.000 billetter til deres fans.

Finalen afvikles den 29. maj, hvor det altså er Manchester City og Chelsea, der tørner sammen. Førstnævnte kan dermed vinde endnu et trofæ, efter at de tirsdag kunne sikre sig det engelske mesterskab. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...