• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Følelsesladet Klopp måtte forlade mesterskabsinterview

Foto: Getty Images

Med tårer i øjnene over Liverpools mesterskab måtte Jürgen Klopp hoppe ud af interview.

Af tipsbladet.dk

Med Chelseas sejr på 2-1 over Manchester City torsdag aften betyder det, at ingen længere kan indhente Liverpool i Premier League. Derfor er Liverpool engelske mestre for første gang i 30 år, og det var en meget stor oplevelse for klubbens manager, Jürgen Klopp.

Den var tilsyneladende så stor, at han var nødt til at forlade sit mesterskabsinterview med Sky Sports med grådkvalt stemme og tårer i øjnene. Inden lykkedes det dog for tyskeren at komme med et par ord om, hvordan han oplevede det hele.

Læs også:Se Liverpool-spillerne fejre Willian-målet - og mesterskabet

- Det er et stort øjeblik. Jeg har ikke rigtig ord. Jeg er fuldstændig overvældet, og jeg har aldrig troet, at jeg ville føle sådan her, siger han og fortsætter:

- Det er meget vigtigt, at man fejrer det her, da disse øjeblikke er uforglemmelige. Vi har billeder fra sæsonen, og nu også billeder af fejringen af mesterskabet - og vi vil gøre det samme i fremtiden i paraden med vores fans. 

Læs også:Liverpool er engelske mestre efter dramatisk topbrag på Stamford Bridge

Derudover peger han på, at truppen ville være sammen om aftenen. De var simpelthen nødt til at samles, da de ikke kunne lade være, fortæller Liverpool-manageren i interviewet, som kan ses øverst i artiklen.

Mesterskabet er kommet på plads, mens der stadig er syv kampe tilbage af Premier League for Liverpools vedkommende.

Jürgen Klopp har i sin tid som træner også prøvet at vinde det tyske mesterskab med Dortmund to gange.

Læs også:Officielt: Liverpool-forsvarer forlader Anfield efter fem år

Læs også:Spillede 94 kampe for Liverpool: Stopper karrieren som 31-årig

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...