• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Før CL-lodtrækning: United risikerer at få byttet rundt på kvartfinaler

Af sikkerhedsårsager kan Manchester United risikere at få byttet rundt på deres kvartfinaler, hvis lodtrækningen arter sig således, at de skal spille på hjemmebane i den samme uge som Manchester City. Det tillader de lokale myndigheder i Manchester nemlig ikke.

Af gram

Både Manchester United og Manchester City er med i bowlen, når der fredag klokken 12 bliver trukket lod til Champions League-kvartfinalerne i Nyon i Schweiz.

Der er ingen seedning i spil forud for kvartfinalerne, hvor der i denne sæson er hele fire engelske mandskaber med blandt de sidste otte. 

Læs også: Guardiola jubler over CL-succes: Fantastisk for engelsk fodbold

Men Ole Gunnar Solskjærs tropper risikerer alligevel at få byttet rundt på deres kvartfinaler, hvis det ender sådan, at Manchester United og Manchester City står til at spille på hjemmebane i den samme uge. 

- Manchester City og Manchester United kan ikke begge spille på hjemmebane den samme aften, og heller ikke på hinanden følgende aftener, som følge af en beslutning foretaget af de relevante lokale myndigheder. Såfremt lodtrækningen ender med, at begge klubber skal spille hjemme i den samme uge, så vil det hold, der sluttede længst nede i deres nationale liga i sidste sæson - i det her tilfælde Manchester United - få byttet rundt på deres kampe, lyder det ifølge Sky Sports fra UEFA.

De fleste hold foretrækker at spille den anden kamp på hjemmebane, så man har muligheden for at afgøre tingene foran sine egne tilhængere, men i Manchester Uniteds tilfælde kan det altså ende med at blive en ulempe, at Manchester City også er med blandt de otte sidste hold i turneringen.

Disse otte hold er klar til kvartfinalerne:
Juventus
Barcelona
Ajax
Porto
Manchester City
Manchester United
Liverpool
Tottenham

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...