• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Før topkampe: Skadeskrise i Manchester City

Foto: Getty Images

Der er en masse skadesproblemer hos Manchester City.

Af tipsbladet.dk

Manchester City står over for nogle svære kampe i løbet af den kommende uges tid.

I weekenden skal de spille topbrag i Premier League mod topholdet Chelsea, inden de i midten af næste uge skal spille møde stjernespækkede Paris Saint-Germain i Champions League. Og der er skidt nyt fra Pep Guardiola forud for de kampe. 

Over for The Guardian afslører Manchester City-manageren nemlig, at der er adskillige spillere tvivlsomme med skader. Det drejer sig Ilkay Gündogan, Rodri, Aymeric Laporte, John Stones og Oleksandr Zinchenko.

Af den grund vil unge spillere få chancen mod Wycombe Wanderers tirsdag i en Carabao Cup-kamp.

- Nu skal vi spille Carabao Cup. Vi kommer til at se, hvor mange, der kan komme sig i de næste dage, fordi vi er i en vanskelig situation, men vi tager derhen og til London (mod Chelsea, red.) og Paris for at spille gode kampe.

- Jeg har ingen alternativer, så vi skal spille med et par unge spillere, nogle førsteholdsspillere, mens nogle vil hvile til de kampe, vi har foran os, siger Pep Guardiola ifølge The Guardian.

Manchester City er aktuelt på femtepladsen i Premier League med 10 point efter fem kampe. De har tre point op til Chelsea, Liverpool og Manchester United, der har 13 point.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.