• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Forbundslæge fastslår: Eriksen kan ikke spille

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Eriksen skal have fjernet sin pacemaker, hvis han vil spille videre i Italien. Sådan lyder det fra det italienske fodboldforbunds medicinske komité.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen er fortsat i live efter sit forfærdelige kollaps i EM-kampen mod Finland, og det er det eneste vigtige.

Danskeren slipper dog ikke for at tage stilling til rigtig mange ting fremadrettet.

Som det blandt andet har været beskrevet på tipsbladet.dk, er det mere end tvivlsomt, om Christian Eriksen, der tørner ud for Inter, nogensinde kan spille fodbold i Italien igen. Efter sit hjertestop har Christian Eriksen fået indopereret en pacemaker, og strenge, italienske regler foreskriver, at man ikke kan dyrke professionel idræt i støvlelandet med en pacemaker.

Nu bekræfter en læge fra det italienske fodboldforbund, at hvis Christian Eriksen vil spille videre i Italien, skal han have fjernet pacemakeren.

- Christian Eriksen kan ikke få grønt lys til at spille i Italien. Hvis spilleren får fjernet pacemakeren, kan han vende tilbage og spille for Inter, siger Francesco Braconaro, der sidder i det italienske fodboldforbunds medicinske komité, til Radio Kiss Kiss.

Det er kun i Italien, at de meget strenge regler for professionelle sportsfolk gælder, så Christian Eriksen vil uden problemer kunne spille i andre lande, hvor reglerne er anderledes. 

Christian Eriksen har endnu ikke udtalt sig til offentligheden siden sit hjertestop den 12. juni..

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...