• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Forhandlinger i kulissen: Landsholdsspiller skal væk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Lasse Schöne og Genoa forhandler om en løsning, så spilleren kan finde sig en ny klub til januar. Han lader ikke til at have en fremtid i Genoa.

Af tipsbladet.dk

Lasse Schönes dage i Genoa er talte. Det er kun et spørgsmål om tid, før han forlader klubben. Ifølge B.T. forhandler parterne i øjeblikket om, hvordan deres kommende skilsmisse skal falde ud.

Avisen skriver, at det juridiske tovtrækkeri handler om, hvorvidt Schöne kan blive løst fra sin kontrakt, eller om en ny klub skal lægge penge for ham.

Mens Schöne og Genoa ifølge B.T. forhandler om, hvordan afskeden skal foregå, er der ikke nogen tvivl om, at en afsked er på vej. For Genoa har gjort det klart, hvordan klubben ser spillerens plads.

Læs også:Lasse Schöne-agent raser: Lægger sag an mod Genoa

Lasse Schöne var end ikke på listen over spillere, der som klubben har registreret til at spille i Serie A. Dermed når han næppe mere i denne sæson end den ene bænkplads, han fik i første spillerunde.

Den besked fik Schöne først, efter transfervinduet var lukket, hvilket fik hans agent til at true Genoa med at lægge sag an. Forleden forholdt sportsdirektør Daniele sig så for første gang til den udmelding.

Læs også:Hjulmand bobler indeni over uværdig Schöne-behandling

- Der blev truffet et gennemtækt valg af klubben og træneren. Lasse er på markedet. Der er fire spillere på hans position. Jeg har aldrig svaret advokaten, fordi jeg mener, at visse ting bør forbliver private og ikke komme i aviserne, sagde Faggiano til telenord.it.

34-årige Lasse Schöne har kontrakt med Genoa frem til sommeren 2021. Han har været i klubben siden 2019 og var fast mand i sin første sæson.

Læs også:Lasse Schöne-agent angriber Genoa: Det er skandaløst

Læs også:Genoa udelader Lasse Schöne fra truppen

Læs også:Ajax forventer at se Schöne igen - men ikke som spiller

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...