• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Fransk klub tæt på køb af Kasper Dolberg: Koster 150 millioner kroner

Den danske landsholdsangriber er meget tæt på at skifte Holland og AFC Ajax ud med Frankrig og OGC Nice.

Af tipsbladet.dk

Kasper Dolberg bliver med al sandsynlighed den næste danske fodboldspiller, der handles for mere end 100 millioner kroner.

Det er det store hollandske medie De Telegraaf, der kan fortælle, at Kasper Dolberg er tæt på at skifte fra Ajax til franske OGC Nice for en pris på omkring 150 millioner kroner.

Den 21-årige tidligere Silkeborg-spiller har længe været i dialog om at forlade Ajax. Tyske Hoffenheim vil leje danskeren, mens Nice ønsker at købe, og Dolberg har ifølge De Telegraaf selv foretrukket at forlade Amsterdam-klubben permanent.

Danskeren havde en fantastisk første sæson som seniorspiller i Ajax, hvor han scorede mål på samlebånd - 16 i ligaen og seks i Europa League, men siden har blandt andet skader sat en stopper for den blonde dansker, der heller ikke ser ud til for alvor at passe ind i den måde, Erik ten Hag gerne vil spille fodbold på i Ajax.

Dolberg står til at få en længere kontrakt med Nice, og han får dermed også en ny mulighed for at gang i fodboldkarrieren igen.

Når Kasper Dolberg er fortid i Ajax, er der ikke længere danskere på førsteholdet i den hollandske klub, der også har sagt farvel til Lasse Schöne og Rasmus Nissen Kristensen. Victor Jensen spiller på klubbens U19-hold.

Silkeborg står til at score en procentdel af salgsbeløbet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...