• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nikolaj Kesting

Fransk medie lækker Messis løn

Foto: Getty Images

Messis løn i Paris Saint Germain fremgår i en fransk avis.

Af kesting

I sommer blev Messi nødt til at forlade FC Barcelona, da den spanske klub ikke kunne forlænge med sit store guldæg. 

Barcelonas samlede lønbudget var for højt, og derfor kunne klubben ikke tilbyde Messi en ny kontrakt, selvom argentineren havde tilbudt at gå 50 procent ned i løn. 

Messi fandt sig en ny klub i PSG og ifølge franske L'Equipe, skal man ikke være bekymret for om superstjernen kan betale sine regninger fremover. 

Den franske avis har nemlig fået fat i Messis lønseddel og her fremgår det, at Messi tjener rigtig gode penge i sin nye klub.

Messi tjener på den gode side af 223 millioner kroner per sæson. Det er til og med efter skat. 

Derudover fremgår det, at en million euro bliver udbetalt i kryptovaluta. Tilbage i august, da skiftet blev en realitet, skrev flere medier, at der er tale om klubbens egen fanvaluta.

Messi kan derudover se frem til en fornuftig bonus, hvis han bliver i den franske klub indtil hans kontrakt udløber i 2024.

 L'Equipe skriver, at han samlet modtager minimum 110 millioner euro over de to år, hvis han ikke skriver under med andre klubber i mellemtiden. Det svarer til 818 millioner kroner.

Messis første kamp i startopstillingen for PSG skete i onsdags, hvor hovedstadsklubben gæstede Club Brugge i Belgien i sæsonens første Champions League-kamp. Her blev det blot til 1-1. 

Næste udfordring for Paris Saint Germain er søndag, når holdet skal op mod rivalerne fra Lyon. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.