• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Fuld spilletid til Simon Kjær, da Ibrahimovic reddede Milan

Foto: Getty Images

AC Milan var i problemer, men avancerede alligevel til sidst til semifinalerne i den italienske Coppa Italia. Simon Kjær fik igen fuld spilletid.

Af tipsbladet.dk

Tirsdag aften var den danske landsholdsanfører Simon Kjær for fjerde gang ud af fire mulige at finde blandt AC Milan-træner Stefano Piolis udvalgte, da AC Milan stillede op til Coppa Italia-kvartfinale mod Torino.

Det endte i en arbejdsdag på 120 minutter for Kjær og co., der ellers bragte sig planmæssigt foran hjemme på San Siro, da Giacomo Bonaventura scorede åbningsmålet efter 12 minutter.

Torinos Bremer fik dog vendt billedet på hovedet med to mål, hvorefter det så ud til at skulle være Torino, der skulle booke en billet til semifinalen, men i den ordinære spilletids tillægstid tvang Milans Hakan Calhanoglu kampen ud i forlænget spilletid.

Her overtog AC Milan-kampen og sikrede sig avancement med mål af Calhanoglu igen og Zlatan Ibrahimovic.

Simon Kjær spillede hele kampen. Får han fuld spilletid igen i weekendens Serie A-runde, runder han flere minutter i AC Milan-trøjen end han nåede i hele første halvsæson i Atalanta.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...