• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Gareth Bale har besluttet at blive i Real Madrid: Træner selv indenfor

Der er tilsyneladende ikke de store planer med Gareth Bale i Real Madrid, som lader til at være tvunget til at have ham i denne sæson.

Af tipsbladet.dk

Der er sket meget for Gareth Bale i de seneste år, for mens han var afgørende i Champions League-finalen i 2018 med to scoringer, så er han ikke længere en del af den tilbagevendte Real Madrid-cheftræner Zinedine Zidanes planer, forlyder det.

Derfor har waliseren denne sommer været meget tæt på et skifte til kinesisk fodbold, men det blev i sidste øjeblik stoppet af den spanske hovedstadsklub, da der angiveligt var uenigheder om betalingen for spilleren.

I weekenden møder Real Madrid danskerklubben Celta Vigo, som stadig har Pione Sisto i truppen i denne sæson, og her ser det ikke ud til, at der er de store forventninger til, at Gareth Bale kommer til at gøre en forskel.

Onsdag var Bale nemlig ikke at finde til Real Madrid-træningen, da han var indenfor sammen med Keylor Navas, som også har været på tale som en spiller, der var på vej væk fra den spanske storklub denne sommer.

Bale selv har denne sommer også været rygtet til engelske klubber, men da transfervinduet nu er lukket dér, ligesom det er i Kina, så kan Marca fortælle, at man nu regner med at han bliver i klubben denne sæson.

I sidste sæson nåede Bale til trods for mange kampe med start på bænken at spille 42 kampe, hvor han scorede 14 mål og lavede seks assister.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...