• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Genk-direktør forklarer ansættelse: Thorup skal udvikle vores talenter

Foto: Getty Images

I Genk mener man ikke, at man har været god nok til at udvikle unge talenter de sidste år. Det skal Jess Thorup være med til at rette op på.

Af tipsbladet.dk

Han blev fyret i Gent i august, men Jess Thorup er tilbage på trænerbænken i Belgien. Danskeren har fået jobbet som cheftræner for Genk, og mandag aften spiller Genk første kamp, når Oostende kommer på besøg i Jupiler League.

Forventningerne er store til danskeren, der har vist, at han både kan skabe resultater og udvikle spillere, og det er også det, de forventer at få med Jess Thorup i spidsen i Genk.

Læs også:Thorup genforenes med Paul Onuachu: Jeg kan gøre ham bedre

Klubben har et ønske om at udvikle flere egne talenter.

- I de sidste fem år er vi blevet konfronteret med et generationskløft.

Læs også:Belgisk U21-landstræner om Thorup i Genk: Bestemt ikke det forkerte valg

- For lidt af vores egenudviklede talent er slået igennem. I øjeblikket er der gode spillere mellem 16 og 18 år, og opgaven er at tage de talenter og udvikle dem yderligere, siger Genks tekniske direktør Dimitri De Condé til Het Belang van Limburg og forklarer:

- Med tanke på hans fortid er Jess den rigtige person til det. Med Midtjylland blev han mester i en sæson, hvor 39 procent af spilletiden var til de unge spillere fra klubbens eget akademi.

Genk ligger før kampen mod Oostende på 11. pladsen i rækken med otte point for seks kampe. Kan Jess Thorup, der blandt andre har Joakim Mæhle og Paul Onuachu i truppen, vinde opgøret, rykker klubben op omkring to seks i rækken.

Læs også:Ærlig Tibbling om Brøndby-exit: Jeg var ikke god nok

Læs også:Jess Thorup i Genk: Jeg er sulten efter at komme i gang

Læs også:Tidligere assistent hylder Thorup: Jeg tror, det kommer til at fungere i Genk

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...