• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Gerrard afslører "hemmelige" Ferguson-opkald

Foto: Getty Images

Liverpool-legenden Steven Gerrard har jævnligt været i kontakt med den tidligere Manchester United-manager i sin tid som manager for Rangers.

Af tipsbladet.dk

Rangers-bossen, Steven Gerrard, har afsløret, at han har haft "hemmelige" telefonsamtaler med Sir Alex Ferguson og indrømmer, at de to har parkeret deres rivalisering, siden han stoppede som fodboldspiller.

I godt og vel 15 år var Steven Gerrard og Sir Alex Ferguson kæmpede de to mod hinanden som henholdsvis Liverpool-anfører og Manchester United-træner. To klubber der ikke kærer meget om hinanden.

I 2013 sagde den skotske manager stop og nogle år senere indledte Steven Gerrard sin trænerkarriere. Og den 40-årige englænder har efterhånden opbygget et renomme som en af de mest lysende trænertalenter, og nu afslører han, at han har fået god hjælp fra en uventet kant og ekspert i skotsk fodbold.

- Jeg vil gerne fortælle dig en hemmelighed. Jeg har haft mange samtaler med ham, siger Steven Gerrard i et interview med den skotske forening af fodboldjournalister efter offentliggørelsen af, at han er udnævnt til årets manager i Skotland.

Det skriver Goal.com

- Siden jeg trak mig tilbage, har vi lagt vores rivalisering til side, og han har sat tid af til mig, når jeg har ringet til ham for at vende nogle ting, spørgsmål omkring personalehåndtering her i Rangers. Han var fantastisk i disse samtaler. På et tidspunkt vil jeg elske at få muligheden for at få en kop kaffe med ham.

- Det har han sagt ja til, og det er fantastisk fra mit synspunkt, fordi han behøver ikke give mig sin tid, især når man tænker på vores rivalisering, men jeg synes, det viser, hvilken type man han er. Han er ikke kun den ikoniske manager, vi alle kender.

Ferguson har også sendt roser Gerrards vej tidligere i denne uge, da han roste ham for sin evne til at håndtere medierne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...