• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Glad Mahrez vil ikke forlade Manchester City

Riyad Mahrez har ikke vadet i spilletid i sin første sæson i Manchester City, men algierne er fast besluttet på at blive i klubben.

Af tipsbladet.dk

Riyad Mahrez var en af de største profiler, da Leicester i 2016 på miraukuløs vis blev engelske mestre. Den vævre kantspiller skiftede sidste sommer Leicester ud med Manchester City, men algieren har ikke været fast mand for de engelske mestre. 

Da City i weekenden blev mestre med en 1-4 sejr over Brighton, fik Riyad Mahrez sin ligastart nummer 14 i denne sæson, og i den kvitterede han med en flot scoring. Selvom der er kamp om pladserne i City, så bliver Mahrez med glæde i klubben. 

- Jeg vidste, at første sæson ikke vil være nem, men jeg er utrolig selvsikker, og jeg tvivler aldrig på min kvalitet. Jeg scorede mod Brighton og hjalp mit hold. Jeg er meget glad her, og jeg forlader ikke klubben, fordi jeg ikke spiller hver gang. Sådan er spillet. Det handler om at være stærk, og sådan er min personlighed, siger Riyad Mahrez til Sky Sports. 

Mesterskabet var således Riyad Mahrez' andet engelske mesterskab, og det betyder meget for kantspilleren.

- Det er en utrolig følelse. Jeg synes det er et fortjent mesterskab, men vi skal også anerkende Liverpool, fordi de er et utroligt godt hold. Vi vandt med den mindste margin - 98 mod 97 point, siger Riyad Mahrez. 

28-årige Mahrez skiftede for 60 mio. pund sidste sommer. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...