• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League plbold.dk

Glem Håland - køb hans fætter: Helt utrolig målrekord

Foto: Getty Images

Hvis man ikke har chancen for at signe Erling Braut Håland, kan man endnu nå at sikre sig Albert Braut Tjåland.

Af plbold.dk

Det er ikke til at sige, hvad Braut-familien fodrer sine drengebørn med, men det gør dem åbenbart til målmaskiner. 20-årige Erling Håland er I alle bekendt med, nu hvor samtlige de største fodboldklubber i verden stiller sig i kø for at signe nordmanden til sommer, men Dortmund-stjernens fætter kan måske blive den næste store angriber.

Der kan i hvert fald kun være en vinder af Erlings underskrift, men misser man den rigtige Håland, kan man måske signe Håland 2.0 -  nemlig fætteren Albert Braut Tjåland (Det er ikke en tastefejl ;).

Den 17-årige angriber på 1,85 meter er ligesom fætter Erling før sig godt i gang med at skyde hul på karrieren i Molde, som han skiftede til i sommer. Sidenhen har han scoret 64 mål i 37 kampe, hvilket svarer til et snit på 1,72 mål per kamp.

Målene er banket ind for den norske klubs ungdomshold, men selv på det niveau er det en fuldstændig vanvittig målstatistik, som ser ud til at være i fremgang. Sidste sæson scorede han eksempelvis 40 mål i 31 kampe.

Med sådanne tal må den unge Braut-fætter næsten også have fanget visse storklubbers opmærksomhed, og er der bare den mindste chance for, at han kan matche sin ældre fætter i fremtiden, må han næsten snart blive en ombejlet ung mand.

Manchester United og Everton forsøgte i hvert fald at signe Erling Håland, før han forlod Molde for RB Salzburg. Nu er Liverpool, Manchester City og Chelsea også efter ham.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...