• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Godt nydt for Hazard og Real Madrid

Foto: Getty Images

Belgieren har siddet ude med en muskelskade siden 7. august. Tirsdag kan han få comeback for Real Madrid.

Af tipsbladet.dk

Fodboldspilleren Eden Hazard kan være på vej tilbage på banen for Real Madrid efter mere end to måneder på sidelinjen med en skade.

Belgieren er således rejst med resten af holdet til Tyskland, hvor han kan få comeback, når det spanske mandskab tirsdag møder Borussia Mönchengladbach i Champions League.

Det siger Real Madrids træner, Zinedine Zidane, mandag på et pressemøde før kampen.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Eriksen vender 'hjem'

- Det er gode nyheder. Vi er alle glade for, at han er med os, og vi får at se, hvordan vi bruger ham i morgen (tirsdag, red.), siger Zidane.

29-årige Hazard var sidst på banen i Europas fornemmeste klubturnering 7. august, da Real Madrid i sidste sæson tabte til Manchester City i ottendedelsfinalen.

Her måtte Hazard udgå med en muskelskade i højre lår i det 83. minut, og han har ikke spillet siden.

Læs også:Luka Modric afviser Tottenham-comeback: Jeg er for gammel

Real Madrid skal tirsdag forsøge at rejse sig, efter at holdet onsdag i sidste uge tabte 2-3 hjemme til ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions Leagues første gruppekamp.

I weekenden kom den spanske klub tilbage på sporet med en 3-1 sejr over Barcelona i El Clasico, og Zidane håber, at holdet kan tage den form med til Tyskland.

- Vi ønsker at spille, som vi gjorde i El Clasico og tage alle tre point. Vores indsats i El Clasico er lige præcis den form for præstation, vi har brug for at levere tirsdag, siger Real Madrid-træneren.

/ritzau/AFP

Læs også:Søndagens rygtebørs: Juventus og Barcelona kæmper om den næste Pogba

Læs også:Braithwaite rykker tættere på mere spilletid: Stor konkurrent skadet

Læs også:Dansker spillede med Hazard: Han var chefen af de unge

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...