• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Græsk journalist anholdt på pressepladserne under Champions League-kamp

Det gik så hedt for sig på pressepladserne under tirsdagens kamp mellem Ajax og PAOK, at en græsk journalist fik med lovens lange arm at bestille.

Af tipsbladet.dk

No cheering in the press box.

Et velkendt mantra blandt fodboldjournalister, men det er værd at bemærke sig, at øvrige love og regler skam også gælder på de områder på diverse fodboldstadions, der er forbeholdt pressen. Og de regler blev angiveligt brudt under kampen mellem hollandske Ajax og græske PAOK i Champions League-kvalifikationen tirsdag aften.

Mens et drama udfoldede sig på banen skete det samme på pressepladserne, hvor en græsk journalist blev bedt om at forlade stadion i Amsterdam af Ajax-officials. Det skriver det hollandske medie AT5.

Hvad journalisten gjorde, vides ikke, men det blev angiveligt så omfattende, at det hollandske politi tog den græske journalist med sig under arrestation for at “forstyre husfreden”. Det bekræfter en talsmand for politiet.

Dramaet på banen endte med en 3-2-sejr til Ajax, der går videre i Champions League-kvalifikationen. Den første kamp i Grækenland endte 2-2.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...