• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

To Premier League-klubber jagter ung Superliga-spiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Abdul Mumin kan vælge og vrage, når hans kontrakt udløber med FC Nordsjælland.

Af tipsbladet.dk

Nicolai Larsen forlader FC Nordsjælland på en fri transfer efter denne sæson. Målmanden har allerede skrevet kontrakt med franske Guingamp. Den næste mand i rækken, der forlader Farum-klubben ved kontraktudløb, kan meget vel blive Abdul Mumin.

Midtstopperen har en aftale for resten af indeværende sæson, og der er ikke meget, der tyder på, at samarbejdet forlænges. Mumin tiltrækker sig interesse fra mange klubber, og hans forhandlingsposition er gunstig qua det forestående udløb i FC Nordsjælland.

Læs også:Avis: Storklubber så nærmere på FCN-komet mod Brøndby

Ifølge Krant van West-Vlaanderen viser en belgisk trio bestående af KV Kortrijk, Club Brugge og Zulte Waregem interesse for Abdul Mumin, og det samme gør engelske Leicester og Brighton, franske Nimes og Montpellier, spanske Getafe og Almeria, de skotske mestre fra Celtic samt PSV fra Holland.

Der tegner sig med andre ord et billede af, at Abdul Mumin kan vælge og vrage, når han efter sæsonen skal tage stilling til fremtiden.

Læs også:FCM-talent om ros: Når det kommer fra ham, er det rigtig stort

22-årige Abdul Mumin har været på banen i 25 Superliga-kampe for FC Nordsjælland i denne sæson, og han har dermed været den foretrukne makker til Kian Hansen i midterforsvaret. 

Søndag sad han på bænken i alle 90 minutter, da FC Nordsjælland tabte 0-2 til Brøndby IF. 

Læs også:FCM-angriber scorede igen mod FCK: Kan godt lide at spille mod dem
Læs også:Et år til udløb: Brøndby-træner tænker ikke på ny kontrakt
Læs også:FCN vil erstatte Nicolai Larsen med målmand udefra

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...