• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Gratis: Se de største og bedste kampe med YouTv

Gratis: Se de største og bedste kampe med YouTv
.

Frit valg mellem de bedste sportskanaler og de største begivenheder med YouTv - få første måned helt gratis. Du er i gang på fem minutter - sidste chance i dag.

Af tipsbladet.dk

Vi har gang i et hæsblæsende forår med alle de fede fodboldkampe. Grundet et sammenpresset kampprogram er der mere end ild i alle de størtste ligaer, hvor der langt de fleste steder fortsat er højspænding om, hvem der vinder guld, hvem der kommer i Champions League , og hvem der skal ud af rækken.

Premier League, Serie A, La Liga, Bundesligaen og den danske Superliga er bare nogle af de ligaer, du kan følge med i med YouTV - Danmarks nye tv- og streamingtjenestem der også byder på Champions League.

Med YouTv får du nu alle muligheder for at følge med i de fedeste kampe.

Der er ingen grund til at vente - det er nemt at komme i gang.

Få frit valg mellem de bedste sportskanaler. Indholdet, du har manglet. På måden, du har savnet - med YouTv.

Gå ikke glip af en eneste kamp: Se weekenens kampe gratis ved at få 1. måned gratis (herefter 399,-/md) hos YouTv - Danmarks nye tv- og streamingtjeneste.

Kom i gang nu: Få adgang til YouTv på fem minutter.

Indholdet, du får adgang til på YouTv, er valgt ud fra et stærkt ønske: Dit.

Alle kanaler er håndplukket på enkel vis: Af dig.

Når du har valgt dine sportskanaler, kan du vælge mere indhold - og valget er stadigvæk dit. Denne indholdsfrihed kan du prøve 1. måned.

Opret dig – helt gratis - og se kampene allerede i aften - det er sidste chance i dag 10. marts. 

Vi kigger nu ind i nogle uhyre afgørende uger og måneder, hvor fårene skal skilles fra bukkene i både Champions League, Premier League, Superligaen og alle de andre fede og underholdende ligaer rundt om i Europa. 

Det bliver et hentisk program med masser af kampe, som du har muligheden for at følge på tætteste hold med YouTv.

Med en gratis prøvemåned, er der ingen grund til at tvivle, for de mange fremragende fodboldkampe i de forskellige turneringer skal nok sørge for den bedste underholdning og spænding runde for runde.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...