• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Griller Schmeichel: Du skiftede da til Man City

Foto: Getty Images

Jamie Carragher tog pis på Peter Schmeichel og hans kærlighed til Manchester United efter klubbens sejr over Villarreal tirsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Peter Schmeichel har aldrig lagt skjul på sin kærlighed til Manchester United, og hans legendariske status i klubben har ikke rykket sig, selv om han sluttede karrieren hos lokalrivalen Manchester City tilbage i 2003. 

Tirsdag aften var Peter Schmeichel i Champions League-studiet sammen med Jamie Carragher og Micah Richers hos CBS Sports. Her blev Schmeichel spurgt af Micah Richards, om han var interesseret i at tage det midlertidige trænerjob i Manchester United frem til slutningen af sæsonen. Dette ville Schmeichel ikke udelukke. 

- Jeg vil gøre alt for den klub, selvfølgelig vil jeg det. Hvis der er en måde, hvorpå jeg kan hjælpe den, så gør jeg det, nåede Schmeichel at sige, inden han blev afbrudt af Liverpool-legenden Jamie Carragher:

- Du skrev da under med Manchester City, gjorde du ikke? 

Herefter flækkede både Carragher og Micah Richards af grin, hvorefter Schmeichel gav Carragher igen: 

- Hvad sker der med dig i dag? 

- Ved du, hvad der virkelig er interessant. Efter din klub (Liverpool, red.) har vundet én Premier League-titel, så er du lige pludselig helt oppe på den høje klinge, hvor du ser ned på os, sagde Schmeichel, mens de to andre igen brød ud i grineflip. 

Peter Schmeichel nåede at spille otte år for Manchester United.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.