• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Guardiola forsvarer negativ rekordholder: Afgørende for vores succes

Foto: Getty Images

Manchester Citys spanske træner stiller sig bag sin engelske kantspiller, Raheem Sterling, der ikke har været specielt heldig fra straffesparkspletten et stykke tid.

Af tipsbladet.dk

Den engelske landsholds- og Manchester City-spiller Raheem Sterling missede i onsdagens Premier League-kamp mod Brighton sit tredje straffespark i træk.

Sterling og holdkammeraterne vandt kampen 1-0, og derfor blev det ikke afgørende, at han blev den første til at brænde tre straffespark i træk i Premier League siden Saido Berahino i perioden april 2016 til september 2017.

Læs også:Fredagens rygtebørs: Storklubber jagter ombejlet forsvar-talent

En historie han nok ikke vil fortælle børnebørnene en dag, men også symptomatisk for hans sæson indtil videre.

De seneste tre sæsoner har Sterling scoret over 17 mål, men i denne er det blot blevet til fire mål i 15 kampe. På trods af den manglende skarphed foran mål, så er hans manager Pep Guardiola ikke i tvivl om englænderens værdi for holdet.

Læs også:Hylder enestående Schmeichel: Han er trådt ud af sin fars skygge

- Han er en utrolig vigtig spiller for os. Vi kunne ikke have opnået vores tidligere triumfer uden ham, siger han ifølge Goal.com og uddyber:

- Han skal nok score sine mål, han laver assist og hjælper i områder, som kantspillere normalt ikke er i stand til. Jeg er mere end glad for at have ham på holdet, lyder det.

Manchester City indtager tredjepladsen i Premier League lige efter Liverpool og Manchester United, der møder hinanden på søndag.

Læs også:Malmö-dansker kommenterer saudisk vanvids-bud: Kunne sikre fremtiden

Læs også:Dansker afviser Tomasson og Malmö: Det er ikke interessant

Læs også:Medie: FC Nordsjælland er tæt på at blive solgt til udenlandsk investor

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...