• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Guardiola har stor respekt for Tottenham: Det bliver 50-50 i kvartfinalen

Manchester City trak Tottenham som modstander i kvartfinalen i Champions League, og her regner Pep Guardiola med et lige opgør.

Af tipsbladet.dk

De engelske mestre fra Manchester City har allerede vundet ét trofæ i denne sæson, og de er stadig med i kampen om tre yderligere i form af FA Cuppen, Premier League og Champions League, og i ingen af dem har de ligefrem en dårlig chance for at vinde.

I sidstnævnte turnering skal de møde landsmændene fra Tottenham i kvartfinalen, og her vurderer City-manager Pep Guardiola, at der bliver tale om et lige opgør.

Det gør han klart i et interview med Sky Sports.

- Vi kender hinanden ret godt, og vi har meget respekt for dem. Det bliver 50-50. Vi vil prøve på at komme i den bedst mulige form, og så vil vi forsøge at lave to gode kampe, siger han og fortsætter:

- Alle hold har deres styrker og svagheder, og det er det samme med os. Jeg tænker kun på Tottenham nu. Jeg har stor respekt for dem, men hvis man talte om ethvert andet hold i Champions League, så ville jeg sige det samme, fortæller Guardiola.

Undervejs slog Manchester City tyske Schalke 04 ud i ottendedelsfinalen, hvor de vandt med samlet 10-2, hvor returkampen i dét opgør endte med 7-0 til englænderne.

Du kan se resultatet af lodtrækningen af de øvrige kvartfinaler her.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...