• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Guardiola slår tilbage mod Mourinho: Er du læge eller hvad?

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har ikke meget tilovers for de anklager, José Mourinho er kommet med omkring, at Manchester Citys spillere favoriseres af den engelske landstræner, der er under pres fra City.

Af tipsbladet.dk

Tottenham-manager José Mourinho har været en temmelig utilfreds herre under og efter landskamppausen. Mourinho er vred over, at flere af hans bærende spillere skulle spille masser af minutter for det engelske landshold, mens de på klubplan er inde i en tæt og svær periode med hård belastning.

Sideløbende med det blev Manchester City-stjernen Raheem Sterling sendt tidligt hjem fra landsholdet, da han kæmpede med skavanker. Det fik José Mourinho til at udtale, at den engelske landstræner favoriserer nogle klubber frem for andre, mens han mener, at en manager som Pep Guardiola bevist presser den engelske landstræner Gareth Southgate for at få mindre belastning til City-spillerne.

Det giver Guardiola selv dog ikke ret meget for. Det stod klart på et pressemøde forud for weekendens runde mod netop Tottenham:

- José Mourinho er nødt til at tale med lægerne på det engelske landshold og med lægerne fra Manchester City. Det er dem, han bør gå til - medmindre han selvfølgelig er læge selv. Hvem ved, måske er han det, lyder det spydigt fra Pep Guardiola, der fortsætter:

- Hør her, jeg gider ikke at svare på mere om José Mourinho. Jeg sagde det med lægerne, fordi han har anklaget os for noget, der ikke er sandt. Han må tage den med lægerne, og I skal lade være med at spørge mig. Jeg er næsten 50, så jeg er gammel nok til at forstå, hvad der foregår, lyder det fra Guardiola.

Raheem Sterling startede på bænken i lørdagens møde mellem Tottenham og Manchester City.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...