• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League arp2

Guardiola stikker til Mourinho: Han taler ikke sandt

Foto: Getty Images

Pep Guardiola og José Mourinho mødes lørdag i den engelske Premier League. Og det sker ikke uden de sædvanlige stikpiller mellem de to trænere forud for opgøret.

Af arp2

De har stået over for hinanden mange gange i de seneste mange år, og lørdag mødes de to trænerrivaler Pep Guardiola og José Mourinho så på ny, når Manchester City gæster Tottenham i den engelske Premier League.

Og det sker - selvfølgelig - ikke uden de sædvanlige små skænderier, stikpiller og anklager mod hinanden forud for opgøret.

José Mourinho har således været ude at spekulere i, at Manchester City har presset det engelske landshold til at lyve om en småskade til Raheem Sterling, sådan at offensivprofilen kunne komme tilbage til Manchester og få mere tid i klubben før lørdagens opgør. 

Og det får nu Guardiola til at skyde tilbage.

- Mourinho må tale med lægerne fra det engelske landshold og fra Manchester City. Han bliver nødt til at tale med lægerne - medmindre han selv er læge. Det ved jeg ikke, om han er, sagde Guardiola på sit pressemøde fredag og fortsatte:

- Hør her, jeg har ikke tænkt mig at svare på spørgsmål om José. Grunden til, at jeg siger det med lægerne, er, at han kommer med anklager mod os, som ikke er sande. Så han blive nødt til at tale med lægerne om sådan noget, lød det videre fra Guardiola ifølge Goal.com. 

Manchester City møder Tottenham klokken 18.30.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...