Video : Tipsbladet
Champions League

Guardiola: Vi er ikke klar til at vinde Champions League

På trods af sejren over Schalke 04 lavede Manchester City nogle fejl, som man ikke må lave, hvis man vil vinde Champions League. Det mener manager Pep Guardiola

Det var med nød og næppe, at Manchester City slap fra det første opgør mod Schalke 04 med en sejr onsdag aften. Længe så det nemlig rigtig skidt ud for englænderne, der i løbet af kampen var bagud 2-1 og en mand i undertal.

Efter Sergio Agüeros føringsmål scorede Schalke 04 to mål på straffespark i første halvleg, og i anden halvleg blev Nicolás Otamendi vist ud.

I kampens slutminutter lykkedes det med to scoringer at vende det truende nederlag til en sejr efter mål af Leroy Sané og Raheem Sterling, og den engelske storklub fik dermed et godt udgangspunkt før returkampen. Men ikke desto mindre så Manchester City-manager Pep Guardiola nogle uheldige tendenser i kampen, der gør ham bekymret.

Nogle af Manchester Citys fejl var nemlig så slemme, at den spanske manager ikke tror på, at Manchester City vil kunne bide skeer med med de bedste klubber i Europe. Det fortalte Guardiola ifølge Sky Sports efter kampen.

- Det var et godt resultat. Vi får det første straffespark imod os, det andet straffespark og det røde kort. Det er ikke godt, og vi er ikke klar til at være med i de sene stadier (af Champions League, red.), for det var ikke godt. Vi spillede godt, men vi mistede nogle nemme bolde, som vi ikke må tabe på den måde i denne turnering.

På trods af fejlene står Manchester City med det ene ben i kvartfinalen efter 3-2-sejren. Den skal forsvares hjemme på Etihad Stadium, når der er returopgør i 1/8-finalen tirsdag den 12. marts.