• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Haaland kunne være havnet i FCK: Nogle i klubben ville ikke have ham

Foto: Getty Images

Alf-Inge Haaland afslører, at FC København var interesserede i Erling Braut Haaland i 2017.

Af tipsbladet.dk

Erling Braut Haaland kunne være havnet hos FC København eller Brøndby IF i 2017, afslører den unge nordmands far overfor bold.dk.

I 2017 skiftede den nu 19-årige nordmand fra Bryne FK til Molde FK, men der var også interesse fra den danske Superliga. Brøndbys tidligere sportschef Troels Bech afslørede for nylig, at de blå-gule dengang var i dialog med stortalentet, og nu forklarer Erling Haalands far, Alf-Inge Haaland, til bold.dk, at også FC København var interesserede.

Læs også:Endnu en klub: AGF suspenderer forventningerne til årets resultat

Nogle i FC København ville imidlertid ikke have Erling Braut Haaland til klubben.

- Ståle var træner for førsteholdet, men som jeg forstod det, var det ikke aktuelt for Erling at blive en del af førsteholdstruppen. Der var kræfter i klubben, som ville have ham, men der var andre, som vurderede det anderledes, siger Alf-Inge Haaland og tilføjer, at det FC Københavns interesse aldrig blev konkret.

Læs også:Zanka vil tilbage til FC København: Fedt at slutte der

Valget faldt i sidste ende på Molde, da de ville gøre angriberen til en del af førsteholdstruppen med det samme, og det var en succes for den norske klub. Efter at have scoret 20 mål på 50 kampe for den norske klub skiftede Erling Haalnd til Red Bulls Salzburg i januar 2019. 

I den østrigske klub tog karrieren for alvor fart med 29 mål på 27 kampe, før han i januar 2020 skiftede til Dortmund – her er det blevet til 12 mål på 11 kampe hidtil.

Læs også:Væsentlig økonomisk usikkerhed: Brøndby suspenderer regnskabsforventninger

Læs også:Brøndby- og AaB-keepere med fine tal på Superliga-liste

Læs også:Randers-spiller: FCM kunne lige så godt være fra Storkøbenhavn

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...