• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Haaland-"offer": Jeg mener ikke, han var fræk og arrogant

Foto: Getty Images

Den tyske journalist Oliver Müller stillede Erling Braut Haaland nogle spørgsmål, som han især mod slutningen af interviewet svarede noget kortfattet på.

Af tipsbladet.dk

Norske Erling Braut Haaland taler med støvlerne. Det kan man slå fast, efter at den norske angriber bragede sit 10. sæsonmål ind for Borussia Dortmund, der slog Schalke 04 med 4-0. 

Angriberen var manden bag målet til 1-0 og var i øvrigt også involveret i yderligere scoringer, uden at han selv kom på tavlen, men det var hans interview umiddelbart efter opgøret, der har trukket de fleste overskrifter siden.

For i slutningen af flashinterviewet med tysk tv var Erling Braut Haaland meget kort for hovedet, da han blev spurgt til opgøret.

Afslutningen forløb således:

Efter sidste fløjt gik du og holdkammeraterne ned til "Den Gule Mur", som var tom i dag. Hvorfor gjorde I det?

- Hvorfor ikke?

Ville I sende en besked?

- Ja.

Vil du dele den besked?

- Til fansene.

De er alt for Borussia Dortmund?

- Ja.

Manden, der stod for at lave interviewet, Oliver Müller forsvarer den norske skarpretter, der har fået kritik for de kortfattede svar.

- Jeg har læst nogle af udtalelserne, og nogen mener, han var fræk og arrogant, men det mener jeg ikke. Jeg tror, han kan lide at gøre det på sin egen måde. Det virker ikke til, at interviews er hans favoritaktivitet, men han ved, at han skal gøre det, så han har det lidt sjovt med det. Det kan virke, som om han kan lide at gøre lidt grin med sin "modstander" i disse situationer, men det ender som et spil for ham, og man må heller ikke glemme, at han fortsat er ung, siger Oliver Müller fra Sport1 til norske VG.

De 10 ligamål i Bundesligaen, som Haaland har noteret sig for, er sat ind i bare ni kampe. I forhold til mål pr. minut bruger han 60 minutter pr. mål, hvilket er et fremragende snit.

Den 19-årige nordmand har kontrakt med Borussia Dortmund til sommeren 2024.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...