• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Haaland om Lewandowski: Det han gør er vanvittigt

Foto: Getty Images

Erling Braut Haaland bøjer sig i støvet for rivalen Robert Lewandowski.

Af tipsbladet.dk

Robert Lewandowski er blevet topscorer i Bundesligaen i de seneste tre sæsoner, og han er godt på vej mod den fjerde. Den polske Bayern München-stjerne har lavet 26 mål - det er otte flere end André Silva fra Eintracht Frankfurt.

Det er samtidig ni flere end Erling Braut Haaland, der på sigt ligner den store bomber i tysk fodbold, hvis han vel at mærke bliver i Borussia Dortmund.

Nu og her kan han dog ikke fange 32-årige Robert Lewandowski.

- Hvis jeg scorer et mål og tror, at jeg nu kommer et mål tættere på ham, laver han bare hattrick. Som det mest naturlige i verden. Det, han præsterer, er vanvittigt, siger Haaland til Viaplay Fotball og tilføjer:

- Han er teknisk meget stærk, og det kan jeg lære meget af. Jeg ser alle Bayerns kampe, det er et fantastisk hold. Forbindelsen mellem ham og hans holdkammerater er meget stærk. De ved altid, hvor han er, og han er der altid - klar til at afslutte angrebet. Det er meget imponerende.

Erling Braut Haaland rygtes kraftigt på vej væk fra Borussia Dortmund efter denne sæson, men den norske stjerne kræver en monsterløn - læs mere her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...