• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:

Paul Scholes har en klar idé om, hvor Erling Braut Haaland ender.

Af tipsbladet.dk

Erling Braut Haaland er den måske mest eftertragtede angriber i verden lige nu, og Borussia Dortmund-stjernen får utvivlsomt en masse, han skal forholde sig til i det kommende transfervindue.

Flere af de opkald, Haalands agent Mino Raiola skal besvare, kommer helt sikkert fra et engelsk telefonnummer.

20-årige Erling Braut Haaland er jagtet vildt i Premier League, og angiveligt håber både Manchester United og Manchester City, at de kan friste ham til sommer. 

Manchester United-legenden Paul Scholes lægger ikke skjul på, hvad han håber, Erling Braut Haaland vælger, men han tror, at pilen peger mod den anden ende af byen.

- Han ville kunne gøre en stor forskel i United, men om jeg tror, at det sker? Jeg tror, der er alle muligheder for, at han tager til Manchester City, siger Scholes til talkSport.

Det største es, Manchester United har på hånden ifølge Paul Scholes, er Haalands norske landsmand Ole Gunnar Solskjær, der var cheftræner for angriberen i Molde. Omvendt har Dortmund-stjernens far Alf-Inge Haaland en fortid i Manchester City.

Erling Braut-Haaland er lige nu inde i en mindre god periode og har ikke scoret i de seneste syv kampe for klub- og landshold. 

Her kan du læse Haalands agent Mino Raiola give en status på den eftertragtede nordmand. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...