• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Han fortjener at være én af de bedst betalte

Foto: Getty Images

Liverpool bør punge ud med en klækkelig lønforhøjelse til Mohamed Salah, lyder det fra Anfield-legende.

Af tipsbladet.dk

Mohamed Salah har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2023, så Merseyside-klubben er ikke i fare for at miste superstjernen lige foreløbig, men Liverpool vil gerne spille med sikre kort og forlænge med egypteren. Hellere i dag end i morgen.

Det bliver imidlertid en dyr omgang.

Ifølge en række engelske medier forlanger Mohamed Salah en ugeløn på godt fire millioner kroner for at forlænge med Liverpool, og selv for en storklub i England er det mange penge.

Liverpool bør dog punge ud, hvis man spørger klubbens mangeårige spiller Jamie Carragher.

- Han vil naturligvis have nogle flere pund, og det er med rette. Han fortjener det. Han fortjener at være én af de bedst betalte spillere i Premier League ud fra, hvad han har gjort for Liverpool og stadig gør, siger Carragher til Sky Sports.

Han mener, at Mohamed Salah hører til blandt de største spillere i Liverpools historie.

- Han er aldrig skadet, og år efter år er han topscorer. Han kommer til at være en del af "Eleven of Times, når han slutter sin Liverpool-karriere, det er der slet ingen tvivl om, lyder det fra den tidligere Liverpool-spiller.

29-årige Mohamed Salah kom til Liverpool fra AS Roma i sommeren 2017. Han har i 207 kampe for storklubben noteret sig for 128 scoringer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.