• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Han kunne finde på at score selvmål til træning

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-angriber Rickie Lambert åbner for godteposen, når han fortæller om sin tid i Liverpool, hvor særligt Mario Balotelli gjorde indtryk.

Af tipsbladet.dk

Det blev ikke til den helt store succes for engelske Rickie Lambert, der i en høj alder fik drømmeskiftet til Liverpool tilbage i juli 2014.

Men han nåede at udleve drømmen i sin yndlingsklub i en sæson, og her fik han mulighed for at se en række stjerner på nærmeste hold.

Én af dem var den italienske angriber Mario Balotelli, der kom til klubben fra AC Milan. Oprindeligt var det ifølge Lambert Alexis Sanchez, som daværende Liverpool-manager, Brendan Rodgers, var ude efter, men chileneren valgte Arsenal i stedet, og så gamblede Rodgers og hentede Balotelli.

- Han var en god knægt, barnlig men smittende. Men lige så snart han trådte ind på træningsbanen, så ændrede han personlighed. Jeg har aldrig set noget lignende, hvis jeg skal være ærlig. Jeg var midt i højdepunktet af min karriere som professionel, så at støde ind på ham var bare...

- I begyndelsen gav han alt, når han spillede. Men til træning. Jeg kunne se, han ikke gav alt. Han svarede Brendan igen. Til at begynde med generede det mig ikke, at han spillede før mig, jeg tænkte, at jeg nok skulle få min chance, men det ramte mig, at han spillede, når man tænker på hans præstation til træning.

- Til sidst var jeg nødt til at sige noget til Brendan. Hvis tingene ikke gik hans (Mario Balotellis, red.) vej, så ødelagde han bare træningen. Han sparkede bolden væk eller begyndte at lave selvmål. Jeg talte med Joe Hart og drengene fra det engelske landshold, og de fortalte, at han gjorde præcis det sammen, da han var i Manchester City.

Rickie Lambert blev ligesom Mario Balotelli aldrig den helt store succes i Liverpool, og efter bare én sæson drog han videre til West Brom, inden han sluttede karrieren i Cardif tilbage i 2017. 

Mario Balotelli derimod spiller i dag i den næstbedste italienske række for Monza.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...