• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Har lige smadret Barca: Skør nedtur for PSG

Foto: Getty Images

Paris Saint Germain løb ind i et nederlag på 0-2 trods stor dominans i kampen mod Monaco.

Af tipsbladet.dk

Paris Saint Germain var i midtugen flyvende, da de slog Barcelona med 4-1 på udebane i den første ottendedelsfinale mellem de to mandskaber i Champions League. Derfor skulle man tro, at de var kommet virkelig i gang med Pochettino som my cheftræner.

Søndag aften kom den franske hovedstadsklub dog helt ned på jorden igen, da de blev slået med 0-2 af rivalerne fra Monaco. Det skete endda hjemme på Parc de Princes, som sender dem tilbage i mesterskabskampen.

I de foregående sæsoner har PSG kunne se det som en smal sag at vinde det franske mesterskab, men i denne sæson er det helt anderledes for den olie-rige klub, som nu er på tredjepladsen med fire point op til Lille på førstepladsen.

Nederlaget blev grundlagt efter blot fem minutters spil, da den 20-årige midtbanespiller Sofiane Diop sendte monegaskerne foran med 1-0, og selvom Paris-mandskabet sad på det meste i opgøret, så lykkedes det ikke for dem at komme igen.

Det var da også bemærkelsesværdigt, at man efter pausen oplevede en gentagelse, da der igen kun skulle gå omkring en håndfuld minutter, inden Monaco igen havde scoret. Denne gang med Guillermo Maripan i hovedrollen.

For Monaco betyder sejren, at de er på fjerdepladsen med seks point op til førerholdet.

Undervejs i kampen fik Kylian Mbappe skrabet et gult kort til sig, og hans fremtid er for tiden meget oppe og vende, da en minister bønfalder ham om at blive i Frankrig. Læs mere om den her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...