• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Har prøvetrænet i FCK og FCM: Målfarligt talent tager til Rosenborg

Foto: Getty Images

Han har prøvetrænet i FCK og FCM, men bliver i hjemlandet.

Af tipsbladet.dk

Med Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og Jens Petter Hauge har Norge nogle af Skandivaniens største talenter, og flere talenter er på vej frem.

Et af dem er Sander Evjen Brostrøm, der har scoret mål på samlebånd som ungdomsspiller i Orkla og trods sine kun 14 år allerede er blevet bemærket i både FC København og FC Midtjylland. Ifølge Avissa Sør-Trøndelag har han nemlig været til prøvetræning i de to store danske klubber.

Men det bliver ikke i Danmark, at han skal spille fremover. I stedet har Sander Evjen Brostrøm valgt at skifte fra den lokale klub Orkla til Rosenborg BK, hvor han skal spille på U16-mandskabet.

Til Avissa Sør-Trøndelag forklarer han, at det ganske enkelt er for tidligt at tage til udlandet.

- Jeg må først gøre ungdomsskolen færdig. Nu bliver det alligevel en del pendling til Trondheim med træning fire gange om ugen på Salmar-akademiet, men det skal nok gå fint, siger det 14-årige talent.

Sander Evjen Brostrøm, der spiller højre kant, har scoret 21 mål på 13 kampe for Orkla i denne sæson. Tidligere har han scoret 15 mål på 16 kampe for U16-holdet - selvom han altså blot er 14 år.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...