• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Harry Kane overvejer fremtiden i Tottenham: Bliver ikke for enhver pris

Foto: Getty Images

Harry Kane udelukker ikke at skifte væk fra Tottenham - det handler om egne ambitioner og i lige så høj grad af klubbens udvikling i nærmeste fremtid.

Af tipsbladet.dk

Harry Kane er fortsat førsteangriber i Tottenham, men kan det være et spørgsmål om tid, før den engelske landsholds-profil skifter klub?

I hvert fald er det hvad angriberen selv indikerer i et interview med Sky Sports-eksperten og tidligere topspiller Jamie Redknapp søndag. 

Direkte adspurgt om han regner med at blive i Tottenham i resten af karrieren svarer Harry Kane:

Læs også:Medie: Manchester United har kontaktet Tottenham om Kane

- Det er et af de ting, hvor jeg ikke kan sige ja eller sige nej til. Jeg elsker "Spurs." Men jeg har altid sagt, at hvis jeg ikke føler, at vi forbedrer os som hold og bevæger os i den rigtige retning, så er jeg ikke den, der bare bliver for enhver pris. 

- Jeg er ambitiøs, jeg vil hele tiden forbedre mig, jeg vil være bedre, og jeg vil være en af de allerbedste spillere.

- Alt afhænger af, hvad der sker med holdet, og hvordan vi udvikler os som hold. Så det er ikke definitivt, at jeg kommer til at blive for altid - men det er heller ikke det modsatte. 

Læs også:Mandagens rygtebørs: Hård kamp om Inter-spids

Harry Kane har været en del skadet i den aktuelle sæson, der som alle andre nationale ligaer er suspenderet. Harry Kane har dog bidraget til Tottenhams nuværende ottendeplads med 11 scoringer og to assists. 

​ 

Læs også:Medie: Juventus arbejder på Ronaldo-forlængelse

Læs også:Tidligere Chelsea-spiller føler sig ikke tryg ved at spille i Tyrkiet

Læs også:Solskjær stikker til Mourinho: Jeg snakker ikke om mine skader, gør jeg?

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...