• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Her er Sampdorias vilde pris på Mikkel Damsgaard

Foto: Getty Images

Sampdoria smækker et vildt prisskilt på 20-årige Mikkel Damsgaard.

Af tipsbladet.dk

Mikkel Damsgaard viser sig i disse dage frem på fornemste vis, og danskeren kan i kølvandet på drømmemålet mod Rusland i mandags kalde sig den første spiller født i det 21. århundrede, som har scoret ved en EM-slutrunde. 

Hele Danmarks befolkning slikkede sig om munden, da Damsgaard tordnede bolden i kassen fra kanten af feltet. Det var der imidlertid også andre, der gjorde. Mikkel Damsgaards navn er uden tvivl blevet noteret i bogen hos flere af talentspejderne fra de helt store klubber.

Det er som bekendt længe siden, at Serie A-klubben Sampdoria opdagede Mikkel Damsgaard, og for godt et år siden købte italienerne ham for cirka 50 millioner kroner i FC Nordsjælland.

De penge vil Sampdoria have mange gange tilbage, hvis de skal sælge ham i dette transfervindue.

- Så I Damsgaards mål? Jeg skal give jer en fair pris, og i dag er det mindst 30 millioner euro (225 millioner kroner, red.). Hvis han scorer igen, vil prisen stige til 40 millioner euro (300 millioner kroner, red.), siger Sampdoria-præsident Massimo Ferrero til sampgazzetta.it.

Joachim Andersen kan lige nu kalde sig for Danmarks dyreste fodboldspiller. Han blev i 2019 solgt til Lyon for netop 225 millioner kroner. 

20-årige Mikkel Damsgaard spillede i sin første sæson 37 kampe for Sampdoria. Det blev til to scoringer. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...