• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Higuain: Jeg ville kun spille for Juventus

Gonzalo Higuain siger til Sky Sport Italia, at han havde en "klar ide" om, at han skulle blive i Juventus samtidig med, at Higuains datter er grunden til, at han nu bærer nummer 21.

Af daugbjerg

Det meste af sommeren var der en forventning om, at Higuain skulle forlade Juventus efter Chelsea ikke valgte at bruge deres købsoption efter Higuains lejeperiode.
Roma var den største bejler til argentineren, men efter Higuain kom tilbage til Torino og blev genforenet med hans gamle træner Maurizio Sarri, var han ikke i tvivl.

- Så snart jeg var tilbage i Torino, var jeg ikke i tvivl. Jeg ville blive i Juvents, siger Higuain til Sky Sport Italia og fortsætter:

- Helt ærligt, så var der ikke nogen, som fortalte mig noget som helst, da jeg kom tilbage. Jeg kom tilbage for at vise, hvad jeg er værd, siger angriberen.

Siden spydspidsen, der før har haft fremragende sæsoner i det italienske, er hjemvendt, har han overtaget angriberpladsen fra Mario Mandzukic, og han er glad for sin nuværende situation:

- Det er et super hold mange tilhængere. Det er en super klub, og jeg er glad for at være her, siger Higuain, der i samme ombæring forklarer, hvorfor han har skiftet sit trofaste nummer ni ud med nummer 21.

- Det var mit valg. Jeg besluttede at til nummer 21, fordi det er den dag min datter blev født, siger Higuain.

- Det er en måde for mig at have en lille del af hende med til hver kamp. Det var en beslutning jeg tog med hjertet, og det bringer mig held. Det er sandheden bag nummer 21, siger Higuain.

Juventus har seks point efter de to første kampe i Serie A, og her har Higuain scoret et mål.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...