• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hjulmand hylder Højbjerg: Stærkt klubskifte

Foto: Getty Images

Landstræner Kasper Hjulmand er godt tilfreds med Pierre Emile Højbjergs ryk til Tottenham.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg skiftede tirsdag fra Southampton til Tottenham, og sådan en transfre er noget som den danske landstræner Kasper Hjulmand hilser velkommen.

Det gør han klart på DBU's Twitter-konto.

- Stærkt klubskifte for Pierre Emile Højbjerg, der med Tottenham skal spille europæiske kampe og vil kæmpe med i toppen af engelsk fodbold, fortæller landstrænren og fortsætter:

Læs også:Tallene bag skiftet: Højbjergs løn, trøjenummer og pris

- Pierre har styrket sit spil de senere år, teknisk og taktisk, også på Herrelandsholdet. Også tillykke til ungdomsklubberne Skjold, FCK og Brøndby, lyder det fra Kasper Hjulmand om midtbanespillerens skifte.

Selv har Pierre Emile Højbjerg i forbindelse med skiftet peget på, at det skulle være langsigtet, hvis han skulle videre til en ny klub.

- Det har været vigtigt for mig at spille i en klub, hvor jeg kan se mig selv spille i mange år. Tottenham er den klub. Jeg er meget stolt, glad og spændt, og jeg tror, at klubben går en stor fremtid i møde, som jeg gerne vil være en del af, siger Højbjerg på Tottenhams hjemmeside.

Læs også:Liverpool-penge drypper videre til Esbjerg: Får andel af transfer

Kasper Hjulmand selv nærmer sig desuden sin første kamp i spidsen for Danmark, når de møder Belgien og England henholdsvis den 5. og 8. september.

Læs også:Højbjerg efter Spurs-skifte: Sagde min mor Pierre-Emile, var jeg i problemer

Læs også:Eksperter storroser Spurs efter Højbjerg-køb

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...