• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidl. Hobro-spiller i samtale med Serie A-klubber

Foto: Getty Images

Den tidligere Hobro-spiller Anel Ahmedhodzic kan godt se, at næste klub nok kommer til at være fra Italien.

Af tipsbladet.dk

I foråret 2019 spillede den bosniske forsvarsspiller Anel Ahmedhodzic for Hobro på en lejeaftale fra Malmö. Da han kom tilbage til svenskerne blev han kåret som den bedste forsvarsspiller i den svenske liga i 2020.

Opmærksomheden for ham er siden blevet større, og han erkender nu i et interview med Tuttomercatoweb, at der er noget.

- Jeg har hørt om interessen fra Italien og møderne mellem min agent og nogle klubber. Det er dejligt at vide, at der er klubber fra en fa verdens største ligaer, der er interesseret i mig. Det beviser, at jeg er nået langt, siger han og fortsætter:

- Når det er sagt, så er jeg klar til til det næste skridt. Jeg er i Sveriges største klub, som alle forventer vinder, så jeg er vant til presset, og jeg kan lide det, lyder det fra Anel Ahmedhodzic.

Tidligere har spillerens agent fortalt, at han er i kontakt med både Atalanta og Napoli, men der er et stykke fra samtaler til, at det kommer til at ske.

- Det ser ud til, at Italien bliver min næste destination, men der er ikke underskrevet noget endnu, så det skal først lige ske. Jeg elsker italiensk fodbold - både Serie A og deres landshold, som vandt EM, fastslår den tidligere Hobro-spiller.

Læs mere om interessen for Ahmedhodzic her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...