• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Højbjerg er meget tæt på skifte til Tottenham: Havde lægetjek i dag

Foto: Getty Images

Pierre Emile Højbjerg kan nok godt begynde at vænne sig til at skulle spille i en hvid trøje til daglig.

Af tipsbladet.dk

For omkring et halvt år siden skiftede Christian Eriksen fra Tottenham, men allerede havde nu ser det ud ti, at der er en dansker på vej til klubben igen i form af Pierre Emile Højbjerg.

Det er ikke nyt, men det er det, at den danske midtbanespiller i dag har gennemgået sit lægetjek med London-klubben. Det melder engelske BBC.

Læs også:FC København og Brøndby tjener på Højbjerg-transfer

Dermed er Tottenham givetvis ikke mange timer fra at kunne præsentere Pierre Emile Højbjerg som ny mand i truppen. Prisen på danskeren er angiveligt på omkring 160 millioner kroner.

Samtidig bliver Tottenham-spilleren Kyle Walker-Peters sendt den anden vej, men det bliver ikke til et nyt indtryk for englænderen, da han var udlejet til Southampton i den seneste sæson.

Læs også:Avis: Tottenham præsenterer Højbjerg i næste uge - her er prisen

Højbjergs kontrakt med Southampton udløber til sommeren 2021, og dermed er det også ved at være sidste mulighed for den sydengelske klub at få penge for den danske landsholdsspiller, som kom til klubben fra Bayern München i 2016.

Foruden Tottenham skulle Everton også have haft interesse i Højbjerg, men Tottenham bød eftersigende mindst 25 millioner mere for ham.

Læs også:Anerkendt sportsjournalist: Tottenham har sikret sig Højbjerg

Læs også:Medie: Højbjerg ligeglad med interesse fra Tyskland - Vil kun til Spurs

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...